?

Log in

No account? Create an account
Naye's Archive
ex_naye320
ex_naye320
OP 427
6 have spoken ♥ :: Speak to me?
Comments
shayera From: shayera Date: September 16th, 2006 11:44 pm (UTC) (Link)
Vilken pärs direkt på mållinjen (på Arlanda, menar jag)... Men kanske bättre än att bli strandad i Frankfurt? Och skönt att det ordnade upp sig!

Jag vet, One Piece-kapitlet! Luffy och Usopp! Hela grejen, med hur Usopp får Luffy att ställa sig upp igen, för annars kommer han att slåss mot Rucchi, och de vet allihop att det inte funkar, så Luffy är tvungen! Och allt de säger till varandra och jag blir en liten fangirl-hög av att läsa det! ^____^ Odacchi VINNER!

Men stackars Mieru Hito. Hoppas att Iwashiro kommer tillbaka med något annat. Han gör bra söthet!

Var kan man ladda ner hela Jump?
ex_naye320 From: ex_naye320 Date: September 17th, 2006 08:44 pm (UTC) (Link)
Det var väldigt "...", måste jag säga. Och lite måste jag få reta min mamma och älskling för det här! Men jag fixade det ju. :D

SQUEEEEEEE är allt jag har att säga. ^___^ Just för att Usopp skulle slåss mot Rucchi och han var där för ROBIN, inte för Luffy, och Luffy kan inte låta Usopp gå och bli massakrerad och han borde inte kunna RÖRA SIG, men för Usopp så kan han, och. Och AWWWWWWW. Väldigt mycket aww!

Jag hoppas verkligen på Iwashiro! Jag är så imponerad av Mieru Hito, och av det faktum att han - så vitt jag vet - inte missade en enda vecka på hela tiden han gjorde serien och allt. Så. Jag tror Jump vill ha tillbaks honom, om han har fler bra idéer till serier. Jag hoppas han har det, för jag tror hans nästa försök kan bli ÄNNU bättre än Mieru Hito. Folk som inte är Oda-genier lär sig ju som bekant av sina misstag... och ingen av de andra nya Jump-serierna är särskilt mycket att hänga i julgran, så vi BEHÖVER mer av nån som Iwashiro. Hälst då Iwashiro själv. ^_^

Samma ställe som allt annat: Tokyo Toshokan. Sök bara på "jump".

Lycka till med förberedelserna! *kramar*
6 have spoken ♥ :: Speak to me?